Post by imamrarecta on Feb 9, 2022 7:23:34 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox resurs hack ▞▞▞
▞▞▞ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles 2022 version ▞▞▞
Möhtəşəm oyun o mənə qiymət verdi ki, yenilənmiş oyundan pul qazanmaq üçün yüklədim???!!!?
iyii 🤗
Pis oyun deyil. Şübhəsiz ki, planşet üçün nəzərdə tutulmuşdur. Personajlardan birinin üzərindəki üzüyü götürmək çətin idi. (Böyütmə qabiliyyəti yoxdur). Bəzən səviyyələr daha az tapmaca və daha çox düyməni qarışdırır.
Круто я всё прошла
Zəhmət olmasa, bunu daha yaxşı etməyə çalışın 👍
Mən bunu sevirəm. Öyrənməyə kömək edir. Beləliklə, indi yoxlamaq üçün nə gözləyirsiniz!
çox gözəl oyun həm də ağıllı olmağınıza kömək edir👍👍
Əla oyun, amma arzu edirəm ki, bu qədər reklam olmasın. Necə ki, tapmacanı tamamlayanda bir reklam açılır. Oradakı ən pis reklamlardan biri məni dəli edən "Fəsillər" oyunudur! X yoxdur, ona görə də mən orada əbədi olaraq gözləyirəm və sonra bir saat kimi X göstərmir, ona görə də oyunu bağlamalıyam. Bundan sonra onu yenidən açıram və tapmacanı yenidən etməliyəm! O reklamdan qurtula bilərsənmi... Bu, məni iyrəncləşdirir
Dəhşətli, 10 reklam yalnız 4-cü səviyyəyə çatdı, indi mənfi 5 ulduz olan bir çox oyun silindi
Yaxşı
Bu, yəqin ki, yaxşı oyundur. Ancaq bu gün fərqli oyun oynayırdım və reklamınız göründü. Mən "X" işarəsinin görünməsini gözləyirdim və görünəndə onu basdım. Qeyd etməliyəm ki, x o qədər də kiçik deyildi, ancaq onu basdıqdan dərhal sonra (və etiraf edirəm ki, qaçırmışam), birdən "quraşdırılır ..." deyir. Nə!?? "İndi quraşdırın" deyərək HEÇ BİR ŞEYƏ klik etməmişəm. Zəhmət olmasa reklamlarınızı düzəldin. İnsanların iradəsinə qarşı quraşdırmaq yükləmələri təşviq etmir. Silinir. 😠
Yalan nan
Bu gözəl oyundur, mən tez-tez oynayıram və kimsə bu rəyi oxuyursa, bu oyunu mütləq sizə tövsiyə edərdim Mən bu oyunu çox bəyəndim ümid edirəm ki, gələcəkdə də belə oyunlar yaratmağa davam edəcəksiniz ♡
Yaxşı başladı. Siz yerləşdikdən sonra reklamları spam etdi. İnsanların çox vaxt sərf etdiyi, reklamı az olan, YOXDUR daha yaxşı oyunlar var. Bu kimi şeylər fırıldaqdır..
aglinizi iwledecek bir oyun mukemmeldi
Hər səviyyədən sonra bir reklam var və hər səviyyə yalnız bir neçə saniyə davam edir. Bu, oyun deyil, reklam izləmə proqramıdır. Reklamın silinməsi üçün pul ödəyəcək qədər oyun hissəsini bəyənib bəyənmədiyimi öyrənmək üçün kifayət qədər uzun sürmədim. FFS, insanların DƏRHAL düşməsini istəmirsinizsə, reklamların erkən yüklənməsini balanslaşdırmalısınız.
Yaxşıdır
Tamam
wowww
Stylist Girl: Make Me Fabulous Інше rax
Who is? Brain Teaser & Riddles Loginiai lzul
Çox maraqlı proqram 👍 Beynimi sınaya biləcəyim bir çox tapmacalar. Amma mənim yeganə problemim odur ki, mən hər dəfə səviyyəli reklamlar oynadığım zaman çıxır. Bu cür maraqlı oyun yaratmaq üçün zəhmətinizə görə təşəkkür etmək üçün onu 5 ulduzla qiymətləndirirəm.
Tez-tez çökür. Həm də bəzən donur. Əsasən çətinliyi heç artmayan olduqca sadə bulmacalar. Bəzi cavabların mənası yox idi. Yaxşı vaxt itkisi olmaq bir az bezdiricidir. Onun üçün uyğun olmayan bəzi reklamlar istisna olmaqla, 9 yaşım üçün çox da pis olmadı.
9 yaşlı zehnimin böyüməsinə kömək edir
Oyun əyləncəlidir, lakin onun çoxlu reklamı var və mən əlimdə olan sikkələri bir ipucu üçün xərcləyəcəyəm və o, mənə artıq etdiyim işi üç fərqli dəfə etməyimi deyir, mən onu ümumiyyətlə bəyənmirəm və mütləq silirəm.
darıxdırıcı olur, lakin yaxşı bir təravətləndiricidir
bu əyləncəlidir, siz onu pulsuz oynamalısınız
Ləyaqətli oyunda ipuçları üçün istifadə edə biləcəyiniz reklamlar var, lakin siz onlara məhəl qoymamağı seçə bilərsiniz. Mavi aya bəlkə bir dəfə baxmaq lazımdır. Amma həddindən artıq deyil.Bulmacalar bir az asandır, lakin vaxt keçir. Redaktə edin: əlbəttə ki, rəyimi yazdıqdan sonra hər səviyyədən sonra reklam alıram... Bir ulduzu götürdüm
yaxşı mən oyuna yenicə başlamışam, amma indiyə qədər bu çox çətin, lakin o qədər də çətin deyil ki, sonunda onu anlaya bilməyəcəksiniz. Çox bəyəndim çox orijinaldır.
Əyləncəli oyun, amma çarxı fırlatmaq və ya əlavə xal qazanmaq üçün reklama baxanda heç vaxt buna görə kredit götürmürəm.
Yaxşıdır amma çoxlu reklamlar var. Sual verəndə mənim üçün reklam hazırdır və telefonum asılır. Mən bu proqramı üç gözəl, lakin bir çox reklamı qiymətləndirirəm. Yüklə deyirəm amma çox asandır. Əminəm ki, bəyənəcəksiniz, amma çox deyil. Uşaqlar üçün yaxşıdır. Buna çox asanlıqla cavab verə bilərik
gözəl oyundu
Yaxşı
yaxşıdır. Pis deyil, xüsusi bir şey yoxdur. Yüngül əyləncə təklif edir. Hər səviyyədən sonra reklamlar var, bu, hətta oynamaq üçün vaxt ayırmağa dəyməz kimi hiss edir.
Reklamları silmək üçün pul ödəsəniz belə, yenə də reklamlara baxmaq və əlavələr üçün pul ödəmək üçün sizi narahat edirsiniz. İpuçları kiçik olur. Hər səviyyədən sonrakı izahatlar, onu necə həll etdiyinizi sizə bildirmək üçün çox kömək edir.
Unikal bir fırlanma ilə yaxşı oyun, lakin tanış bir tələyə düşür ... bəzi ipuçları mobil telefon ekranında görmək üçün çox kiçikdir. Planşetlərdə yaxşıdır, lakin bunu telefonunuzda oynamağa çalışmayın.
Sadəcə bu oyuna nifrət edirəm😬😬 cus reklamlar gələndə məni hesabdan çıxarır ona görə də buna nifrət edirəm lütfən nifrət etdiyim reklamları silin😬😬
Əladı
Reklamlardan bezdim, heç bir faydası olmadan onları dəfələrlə izlədim. Həm də oyun çökməyə davam etdi, ümumi vaxt itkisi.
Videoya baxmaq istəmədiyim üçün sağ ol desəm də reklamların üstündə reklamlar onsuz da video oynayır, 1 saniyə oyun 30 saniyəlik video oynayırsan
Reklam satmağın başqa bir yolu, giriş yolu ilə deyil! Həddindən artıq reklamlar və "tapmacalar" ya çox sadədir, ya da heç bir mənası yoxdur. Vaxt itkisi!
Konsepsiya baxımından yaxşı proqram, lakin səhv və reklamlarla doludur. Mən hələ reklamsız versiyanı almaq istəmirəm, çünki bəzi səviyyələr sadəcə işləmir. Məsələn, 30-cu səviyyə oyunçuya şəkildəki ağac adamlarını çevirməyi tapşırır, amma mən onlardan yalnız birini çevirə bilirəm. Məqsədsiz tıqqıltı savablı deyil.